Ny direktør i spidsen for Fujitsu i Danmark



Helene Egebøl tiltræder 1. november som chef for Fujitsu i Danmark og Norge,

Kombinationen af galopperende millionunderskud og kravet om fortsat vækst er to af de udfordringer, som venter 43-årige Helene Egebøl, når hun 1. november begynder i jobbet som administrerende direktør for den japanske it-koncern Fujitsus danske og norske forretning.

Hun kommer fra et job som nordisk salgsansvarlig i service- og rengøringskoncernen ISS. Hun har desuden tidligere arbejdet med salg og forretningsudvikling som afdelingschef i IBM’s konsulentafdeling Global Services.

Jobbet i Fujitsu blev ledigt i sommer, da Peter Krogsgaard forlod stillingen efter tre år, som både har budt på voldsom vækst, fyringsrunder og bølgegang på bundlinien. De seneste fire år har Fujitsu haft et samlet underskud på mere end 150 millioner kroner.

Det har ikke været muligt for Computerworld at komme i kontakt med Helene Egebøl, men Fujitsus nordiske chef Conway Kosi udtaler i en pressemeddelelse, at det er Fujitsus ambition at fortsætte sin vækst og styrke salget i Norge.

“Med sin stærke kombination af viden om outsourcing, salg af komplekse løsninger og consulting vil Helene Egebøl være med til at skabe fortsat vækst”, lyder det fra Conway Kosi.

Læs også:

Fujitsu mister dansk topchef efter markante millionunderskud

Opkomlingen Progressive hugger stor kommunal ordre fra Fujitsu


Årsregnskab

Fujitsu A/S



Læs mere om Fujitsu A/S i Brancheguiden



Kilde

Dansk RegnskabsAnalyse

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>