Opdatering af Chrome til Android giver smugkig på Googles kommende design



Opdateringen giver et mere minimalistisk design over hele overfladen.



Foto: Morten Sahl Madsen

Android L er den kommende opdatering til Android, som endnu ikke har fået den endelige frigivelsesdato. Android L, som vil være Android 5.0, byder på en lang række forbedringer i det mobile system, men en af de største forbedringer vil være et redesign af den grafiske overflade.

Og har du en Androidtelefon, kan du allerede nu få et lille smugkig på Android L’s design.

Google har nemlig opdateret Chrome for Android med det nye “Material” design, hvor de mange “levende” animationer og farvevalget giver en anden form for liv til browseren. Det er i hvert fald målet med redesignet.

Opdatering forbedrer oplevelsen
Android L blev offentliggjort i juni til Googles I/O udviklerkonference og blev modtaget med kyshånd af både udviklere og end users som et frisk pust. Android har haft samme udseende siden Jelly Bean-opdateringen tilbage i 2012.

Der er tale om et langt mere enkelt og minimalistisk design – et designsprog som tilsyneladende alle mobilproducenter har forelsket sig i – og de små subtile animationer fungerer flydende og imponerende.

På to forskellige testede telefoner, OnePlus One og Huawei P7 Ascend, virkede den nyeste version af Chrome langt hurtigere – både til at hente hjemmesider og i animationer.

Også Google’s Google Plus-app har for nylig fået en opdatering til “Material” design, og man må formode, at også Google Hangouts får sig en opdatering, inden Android L bliver lanceret – formodentligt engang i slutningen af efteråret 2014.

Læs også: Her er nyhederne i den næste udgave af Android

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>