Samsung dropper alt salg af bærbare pc’er i Norden

Elektronikgiganten Samsung stopper nu helt med at sælge bærbare pc’er på det nordiske marked. I første omgang stod det klart, at Samsung droppede Chromebooks, men nu oplyser selskabet, at det gælder alle bærbare pc’er. Det skriver Digi.no.

Samsung har ikke oplyst salgstal eller nærmere årsager til, hvorfor det nu er slut med både Chromebooks og selskabets andre bærbare pc’er i Norden.

»Vi er et selskab, som altid forsøger at tilpasse os hurtigt efter brugernes behov og krav i markedet. Med den begrundelse har vi besluttet at afslutte salget af bærbare pc’er i Norden,« siger pressekontakt Erik Juhlin fra Samsung til Digi.no.

Læs også: Samsung stopper salg af Chromebooks i Norden

Stoppet gælder både salg til private og virksomheder. Selskabet vil fortsat sælge andre pc-relaterede produkter som eksempelvis skærme og printere, men det er foreløbig slut med pc’erne.

Norske Elkjøp, som i Danmark hedder Elgiganten, oplyser ifølge Digi.no, at Samsungs modeller i især den dyre ende af markedet for bærbare pc’er har været forholdsvis populære blandt kunderne.

Samsung vil i stedet satse mere på selskabets smartphones og tablets i Norden.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>