Windows indleder priskrig mod Android med discount-tablet til under 700 kroner

Man får, hvad man betaler for med en Intel Atom-processor, 1 gigabyte RAM og 16 gigabyte lagerplads, men prisen er til gengæld uhørt lav for en tablet med en fuld udgave af Windows 8.1, nemlig 120 dollars.

Toshiba er den første af de store pc-producenter til at sende en billig tablet på markedet, dog foreløbig kun i USA, som udnytter Microsofts nye Windows med Bing-mulighed for at slippe for licensen mod at gøre Bing til standardsøgemaskinen. Det skriver The Verge.

Den mulighed gælder dog kun for enheder med skærmstørrelser under ni tommer, og Toshiba Encore Mini har da også kun en skærm på 7 tommer og en beskeden opløsning på 1.024 gange 600.

Der er tale om en tablet, som især skal konkurrere direkte med Android-tablets på hardware i samme prisklasse. Den primære udfordring bliver, hvorvidt brugeroplevelsen med Windows 8.1 på små skærme og begrænset processorkraft kan konkurrere med Android-oplevelsen.

Det er dog den almindelige Windows 8.1, som følger med, og ikke Windows 8.1 RT, så det vil være muligt at afvikle almindelige Windows-applikationer på enheden.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>