140 megabit på 4G: Næste afsnit i føljetonen ‘Voldsomt hurtigt internet’ er en realitet

140 megabit/s. Bang.

Så hurtigt går download for sig, efter teleselskabet 3 har opgraderet en række master til at anvende bundling af frekvensbåndene 1.800 og 2.600 megahertz på 4G/LTE-netværket. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I en test foretaget med mobilhjemmesiden meremobil.dk opnåede man 70 megabit/s på det almindelige 4G/LTE-netværk, mens man med Carrier Aggregations opnåede det dobbelte, 140 megabit/s. Ifølge 3 er det muligt at komme helt op på 150 megabit/s.

Og den gode nyhed er, at du som kunde kan få lige så hurtige download-hastigheder.

Samsungs nyeste flagskib af en smartphone, Samsung Galaxy Alpha, kan med sin Snapdragon 805-processor, gøre brug af informationsmotorvejen, lige som den seneste router fra kinesiske Huawei, E5186s-22a 4G også kan bruge teknologien til at hive PDF’er ned til hjemmekontoret i en vis fart.

Indtil videre er 140 master i København og Aarhus blevet opgraderet til Carrier Aggregation, mens teleselskabet er i fuld gang med at rulle det ud over resten af landet.

På meremobil.dk tales allerede nu om fremtidige hastigheder på op mod 1 gigabit/s, når flere carriers bliver lagt sammen, ligesom det nævnes, at den australske udbyder Telstra i maj opnåede hastigheder på 450 Mbit/s.

På mobilsiden meremobil.dk kan du se denne video, der gennemgår teknologien.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>