Samsung barsler med fem-dobbelt wifi-hastighed ved 60 gigahertz

Samsung erklærer i en pressemeddelelse at have opfundet en ny Wi-fi-teknologi, der kan hæve den maksimale overførselshastighed med så meget som fem gange på nutidens forbrugerplatforme. Det skriver finansmediet Bloomberg.

Ifølge selskabet selv udvisker teknologien gabet mellem teoretisk hastighed på data-transmission og faktisk hastighed på data-transmission, og har udvist hastigheder på over 10 gange den normale wifi-hastighed.

Den nye teknologi anvender frekvensbånd i 60 gigahertz-området, hvor der er mindre interferens fra andre radioteknologier end ved 2,4 gigahertz, og det vil kunne give hastigheder på op til 4,6 gigabit/s, skriver Digital Trends.

Læs også: 3 skruer op for maks-hastigheden: Mobilt bredbånd med 600 megabit pr. sekund næste år

Nok så vigtigt hævder Samsung også at have overvundet de vanskeligheder, der er med at kommercialisere produktet og bringe det på markedet. Det skulle gerne resultere i, at vi allerede kan se teknologien næste år, hvor Samsung håber den ny teknologi har vundet indpas i en lang række produkter, inklusive medicinsk udstyr og telekommunikation.

Nyheden kommer samtidig med, at salget af smartphones, der står Samsung på, er dykket så meget, at koncernens overskud for kvartalet er faldet med 60 procent på verdensplan.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>