Apple skuffer med tyndere og gyldne iPads

Apple har for anden gang i efteråret holdt pressemøde, hvor selskabet fremlagde nye produkter.

Denne gang var der tale om en ny iPad, iPad Air 2, som er tyndere og hurtigere end nogensinde, og som kan fås i guldfarve. En farve, som også blev annonceret til iPad Mini 3, som også har fået Touch ID. Det skriver LA Times.

LA Times var dog ikke synderlig imponeret over Apples pressemøde, som de beskriver som værende en offentliggørelse af en masse små nyheder og opdateringer – uden nogen overraskelser.

Faktisk var de skuffede over, at den længe ventede 12,9-tommer iPad ikke blev annonceret, og at Tim Cook, Apples administrerende direktør, holdt sig til sin ‘i begyndelsen af næste år’-tidsplan.

På listen af offentliggørelser var en opdatering af betalingsløsningen Apple Pay, samt at Apple udsender Yosemite-versionen af Mac OS X til desktop som en gratis opdatering tirsdag.

Og så løftede Apple sløret for en ny iMac, som får en skærm med en højere opløsning, som Apple kalder Retina 5K. Den er på 27 tommer og viser 14,7 millioner pixels, hvilket er syv gange mere end HD 1080.

LA Times var tilsyneladende ikke de eneste, der var lidt skuffede over fremvisningen, for Apples aktiepriser faldt med 1,3 procent.

Kort før Tim Cook offentliggjorde iPad Air 2, fortalte han, at Apple har solgt 225 millioner iPads i de fire år, de har været på markedet, men salget af iPads er faldet de seneste to kvartaler, og skylden ligger ifølge en analytiker blandt andet hos Apples egne iPhones, som æder markedsandelene.

Samme analytiker mener derfor, at den større iPad vil ændre markedet og få folk til at opgradere deres gamle tablets, hvilket også er grunden til, at den er så ventet, som den er.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>