Google tredobler bug-dusør

15.000 dollars er der at hente, hvis du kan dokumentere en såkaldt højkvalitetsfejl i Googles Chrome-browser. Det skriver Engadget.com

Tidligere var der 5.000 dollars på højkant, men i takt med at de lavthængende frugter er plukket gennem årene, er det blevet sværere at finde graverende fejl i browseren.

At fejlene stadig er der – eller frygten for samme – må man tro, efter at dusøren er blevet sat op. Google vil nemlig udover det kontante beløb også hylde dusørjægerne med en placering i en Hall of Fame, så ens færdigheder som dusørjæger ikke blot eksisterer som en historie blandt vennerne, men også anerkendes i offentligheden.

Læs også: Skift browser, Android-brugere

For at få dusøren, og for at Google undgår duplikationer, skal men igennem en to-trins proces. Først skal man indsende sin påstand om en svaghed i systemet. Som for at hævde, at man fandt den først. I anden omgang skal man så dokumentere, hvordan svagheden kan udnyttes over for Chrome-browserens brugere.

Se her, hvor meget du får i dusør for de forskellige bugs her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>