Konkurrence: Kom til CPH:DOX med Ingeniøren

Skandinaviens største dokumentarfilmfestival CPH:DOX overtager fra 6. til 16. november Københavns biografer med over 200 film fra hele verden, og det skulle give plads at alle kan mæske sig i cremen af dokumentarfilms-genren – selv de tekniktossede.

Ingeniøren er i år copresenter på en aften i robotternes tegn: The Robots are coming. I den anledning uddeler vi 2×2 billetter til verdenspremieren på to stærke film den 8. november. Hvis du vinder kan du frit vælge om du vil se ”Reality Check” eller ”Iphonechina”.

Alt du skal gøre, er at tilmelde dig ing.dk’s nyhedsbrev her inden den 27. oktober, kl. 12. Så kan du blive den heldige, der skal synke ned i de bløde biografsæder.

CPH:DOX skriver om Reality Check:

Gruppen kalder sig ‘Mind Control Victims’ og arbejder ihærdigt på at ikke at blive sporet af staten og CIA. De er overbeviste om, at deres tanker kan aflæses, og at de bruges som forsøgskaniner af militæret. Umiddelbart virker de måske en smule paranoide, men i kontekst med interne militærvideoer fra Pentagon stiller ‘Reality Check’ subtile spørgsmål ved, om virkeligheden mon er ved at indhente konspirationsteorierne?
Se traileren her.

CPH:DOX skriver om Iphonechina:

Den tyske maximalist Christian von Borries er tilbage på CPH:DOX med et helt nyt tekno-futuristisk monstrum af en essayfilm, der spørger: hvis Apple var en stat, ville du så helst leve i Apple eller i Kina? Og som svarer med et spørgsmål: hvis moderne stater bliver drevet som virksomheder, drives de moderne hightech-virksomheder så også som stater?
Se traileren her.

Konkurrencebetingelser: Vinderen udtrækkes mandag den 27. oktober, kl. 12. De får besked direkte via mail straks efter. Mailen skal besvares med et ønske om film inden den 27. oktober kl. 15 – ellers går billetterne til en anden, da de skal reserveres hos CPH:DOX senest den 28. oktober.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>