Navnejoke på wifi-netværk forsinkede fly en dag

Det, der sandsynligvis startede som en dårlig joke, endte med at blive til en del besvær for flere flyrejsende fra Los Angeles til London.

Passagerende måtte vente en dag med at komme afsted, da en terror-alarm udløst af et wifi-netværk i lufthavnen søndags fik sat en stopper for flyafgangen. Det skriver BBC.

En flypassager havde fået øje på et nærliggende wifi-netværk på sin smartphone ved navn “Al-Quida Free Terror Nettwork”, hvorefter han alarmerede flypersonalet.

Det fik politiet til at sætte gang i en flere timer lang undersøgelse, hvorefter de måtte konkludere, at »der ikke var begået nogen forbrydelse« ifølge BBC.

Flyet kom endelig på vingerne mandag med en dags forsinkelse.

Det er næppe første gang, nogen har givet deres wifi-netværk et obskurt navn, der har kunnet misforstås, men det er såvidt vides første gang, det har fået praktiske konsekvenser for flytrafikken.

I en tråd på det sociale nyhedssite Reddit har brugere blandt andet indrømmet at kalde deres trådløse netværk for navne som “ISIS HQ” og “FBI Surveillance Van #334”.

Nogle af de mest populære navne i tråden er “Abraham Linksys”, “Mom, click here for internet”, “wutangLAN”, “The Promised LAN” og “CLEAN THE FUCKING DISHES, JOHN”.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>