Tilbud: Skal dine børn lære at programmere med Coding Pirates og Computerworld?

Om Coding Pirates

Coding Pirates, startede oprindeligt som en ide hos den læreruddannede Martin Exner i oktober 2013.

Foreningen er opdelt i såkaldte klubber, som mødes en gang om ugen og lader børn og unge mellem 7 og 17 prøve kræfter med programmering og spiludvikling.

Flere børn og unge skal have muligheden for at smage på livet i it-branchen.

Derfor er Computerworld gået sammen med Coding Pirates for at skabe et lokalt forum, hvor børn og unge kan stifte bekendtskab med programmeringssprog, robotter og spil- samt konceptudvikling.

Coding Pirates er en succesfuld forening stiftet af den læreruddannede Martin Exner og baseret på frivillige, som har til formål at lære børn og unge mellem 7 og 17 at programmere – og en forening som Computerworld har skrevet om før.

Ny afdeling i Herlev
Coding Pirates har allerede flere afdelinger i København, blandt andet på ITU, Københavns Universitet, på Islands Brygge og i Hellerup samt i Aarhus i samarbejde med Aarhus Universitet .

Med samarbejdet med Computerworld kan foreningen en gang om ugen byde et hold børn og unge velkommen i Computerworlds lokaler i Herlev.

I forbindelse med opstarten inviterer Coding Pirates Computerworld-afdelingen børn, unge og forældre til et lanceringsevent d. 9. april 2015 kl. 16-17.30 i Computerworlds lokaler på Hørkær 18, 2730 Herlev.

På lanceringseventet kan du høre mere om, hvad det kræver at deltage, og hvad man arbejder med af spændende projekter i Coding Pirates.

Er du i øvrigt it-kyndig og har lyst til at lære fra dig over for børn og unge, så kunne vi godt bruge et par frivillige mere til at hjælpe og/eller undervise i de små workshops, der skal introducere børn og unge til teknologier som Small Basic, KODU Gamelab, Python eller Lego Mindstorms.

Er du interesseret i at kigge forbi – eller har lyst til at give en hånd og sikre næste generation af it-folk – så læs nærmere om eventet og tilmeld dig.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>