Forsvarets efterretningstjenestes GovCert-chef færdig: Skifter til startup-firma

I to år og fem måneder var Ebbe B. Petersen chef for Forsvarets Efterretningstjenestes statslige varslingstjeneste, GovCert.

Men det er han ikke længere.

I stedet har han overtaget CEO-kasketten i softwarehuset BitRater, der er en startup-virksomhed.

“Jeg tror på produktet, der angriber it-sikkerheden på en rigtig god måde,” fortæller han til Computerworld i forbindelse med skiftet.

Er det lønnen, der trækker?

“Nej, ikke i første omgang. På længere sigt er det naturligvis planen, at vi skal blive en solid virksomhed, så lønnen må komme senere. Lige nu handler det om, at det er en spændende virksomhed, med et spændende produkt. Jeg tror virkelig på det, og derfor er jeg skiftet.”

Personlig udvikling
Kan du uddybe, hvorfor du er skiftet?

“Jeg synes BitRater har en unik måde at bygge it-sikkerhed på. Det betyder, at brugerne kan klikke løs på nettet, uden at der er sikkerhedsproblemer. Det er en fin mulighed for at gå efter it-markedet i hele verden. Vi beskæftiger os kun med software og sikkerhed. Det passer perfekt til mit temperament og til min personlige udvikling. “

Hvad kan jeres software?

“Brugeren kan klikke på alt, for vores software fryser og tester alle processer, før de eksekveres på brugerens computer. Det sker uden forsinkelse gennem skyen.”

Var du ikke glad for GovCert?

“Jeg har altid været på udviklingsprojekter. Jeg er til drive og dynamik. Min tid i GovCert har givet mig indsigt i trusselsbilleder og værktøjer. Det giver en rigtig god platform for dette projekt. Produktet er nu færdigt, og vi skal i gang med lanceringen.”

Læs også:

På vejen hjem fra lufthavnen opdager jeg at min telefon via Bluetooth prøver at forbinde med min bil – og Bluetooth har aldrig været aktiveret på den telefon

Her er den største sikkerhedstrussel mod danske virksomheder lige nu: Har du hørt om APT?

Fem råd: Det skal du vide som it- og sikkerhedsansvarlig i virksomheden

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>