Microsoft inviterer til stort event: Nu kommer Surface Pro 4 og de nye Lumia-smartphones

Microsoft har inviteret pressen til et stort event i New York City tirsdag den 6. oktober, hvor overskriften lyder “We have some exciting news to share about Windows 10 devices.”

Samtidig har selskabet oprettet en webside, hvor man kommer til at kunne live-streame begivenheden – se den her.

De fleste medier venter, at den konkrete anledning er lanceringen af Microsofts Surface Pro 4, der skal afløse sidste års Surface Pro 3.

En efterårslancering vil ikke være noget helt galt tidspunkt for Microsoft nu, hvor Apple kommer med iPad Pro til november.

Surface Pro og iPad Pro står til at blive de to hovedkonkurrenter i kampen om at levere tablets/2-i-1-maskiner til erhvervssegmentet.

Læs mere om den kamp her:

Microsofts Surface Pro 3 versus iPad Pro: Hvad vælger du?

Samtidig venter blandt andre The Verge og Ars Technica også, at Microsoft til oktober-eventet vil lancere et par nye Lumia-telefoner, ligesom der går rygter om en ny udgave af Band – Microsofts bud på et fitnessarmbånd.

I forhold til Lumia-telefonerne vil det da også være noget overraskende, hvis Microsoft ikke har noget nyt at byde på, eftersom selskabet med Windows 10 netop forsøger at vise, hvordan apps og styresystem kan fungere på tværs af de forskellige typer af Windows-enheder.

Der har allerede været en del rygter om en Lumia 950 og 950XL, og der har også været lækkede informationer om de konkrete specifikationer – læs mere om det her.

Læs også:

Microsofts Surface Pro 3 versus iPad Pro: Hvad vælger du?

Test: Microsofts Surface Pro 3 får topkarakter

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>