Raspberry Pi får sin helt egen touch-skærm

Den populære minicomputer Raspberry Pi kan allerede tilsluttes til en ganske almindelig skærm via den indbyggede HDMI-port.

Men nu er der kommet en endnu bedre løsning til dig, der gerne vil have tablet-funktioner til den lille model.

Du kan nemlig erhverve dig en trykfølsom skærm, der er designet til at passe sammen med Pi’en.

Den officielle Raspberry Pi-skærm, som allerede kan købes i USA, er en trykfølsom sag på syv tommer og med en opløsning på 800 gange 480 billedpunkter.

Læs også: Guide: Sådan laver du din egen private “Dropbox”-server med Raspberry Pi på et kvarter


Den er konstrueret således, at selve Raspberry Pi-enheden kan monteres på bagsiden af skærmen, hvilket er en ganske smart løsning til indbyggede systemer.

Skærmen koster cirka 60 dollar, og kan erhverves i Guds eget land, men mon ikke den snart er på vej til de europæiske Pi-fans.

Læs hvordan den lille computer anvendes i internet of things-løsninger: Sådan afløser internet of things-løsninger vores tunge it-systemer

Der dukker løbende nyt udstyr op til den populære minicomputer Raspberry Pi, herunder også kabinetter fra tredjeparts virksomheder, der udviser masser af fantasi på området.

I videoen får du en grundig gennemgang af, hvad produktet kan.

Læs også:
Revolutionerende lommecomputer: Sådan bringer Raspberry Pi programmering ned i øjenhøjde

Ny Raspberry Pi 2 på markedet: Bedre processor og dobbelt ram

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>