Vækst-eventyret slut: Danske Progressive fyrer ansatte efter underskud

Det Herlev-baserede konsulent- og infrastrukturfirma Progressive tager nu konsekvensen af et tocifret millionunderskud og skærer 15 stillinger væk.

10 ansatte er direkte blevet fyret, mens yderligere fem ubesatte stillinger nedlægges, fortæller selskabets administrerende direktør, Tim Wolff Jacobsen, til Computerworld.

Fyringerne kommer efter, at Progressive i maj afleverede et regnskab for 2014, der viste et underskud før skat på 12,4 millioner kroner ud af en omsætning på 142 millioner kroner.

Fyringsrunden kommer efter en årrække, hvor Progressive er vokset voldsomt.

På bare tre år er omsætningen mere end fordoblet. Væksten har taget fart, efter at det private investeringsselskab Greystone Capital i 2011 købte aktiemajoriteten i selskabet.

Ifølge Tim Wolff Jacobsen vil hele øvelsen reducere selskabets omkostnigner med et tocifret millionbeløb.

“Progressive har været igennem en lang periode med kraftig vækst, og så sker der ofte det, at man får organiseret sig på en måde, som ikke er tilstrækkelig effektiv. Så er der brug for at rydde op og gøre nogle ting lidt smartere,” siger Tim Wolff Jacobsen.

Han fortæller, at fyringerne ikke rammer gruppen af it-konsulenter. Til gengæld forsvinder en stilling i direktionen plus en række teamlederstillinger og såkaldte service managers. Endelig forsvinder et par job i økonomi og salg.

Efter nedskæringerne står Progressive tilbage med godt 120 ansatte.

Læs også:

Opkomlingen Progressive hugger stor kommunal ordre fra Fujitsu

Prisfald på storage: Sådan har Aarhus Kommune sparet kassen


Årsregnskab

Progressive A/S



Læs mere om Progressive A/S i Brancheguiden



Kilde

Dansk RegnskabsAnalyse

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>