HTC lancerer nyt Virtual Reality-headset vil virksomheder og professionelle

HTC Vive er et af de første virtual reality-headset på markedet i dag, og interessen har været stor.

Da HTC Vive blev sat til salg tilbage i slutningen af august, blev 15.000 enheder solgt på under to minutter, ifølge HTC selv.

Headsettet er hovedsageligt rettet mod entusiaster og gamere, men HTC lancerer i dag et headset til virksomheder. HTC Vive BE (Business Edition) indeholder den samme hardware som i forbrugerudgaven, men der følger en dedikeret supportlinje med samt muligheden for at købe i større mængder samt et års garanti.

HTC sælger ellers i øjeblikket kun et headset per kunde på grund af den store interesse.

Omvendt er prisen højere: 1080 euro plus moms – cirka 10.000 kroner i stedet for de cirka 7.400 kroner for forbrugerudgaven.

Annonce:


HTC Vive BE bliver sat til salg i slutningen af juni 2016 og er rettet mod virksomheder, der overvejer at indlejre VR i sit daglige arbejde – enten som en del af udvikling af softwaretjenester, som en service eller som en del af virksomhedens uddannelse af medarbejdere.

Som et eksempel har Ikea lanceret en demo-lignende app til HTC Vive, hvor du kan gå rundt i et Ikea-køkken, og andre selskaber er også begyndt at udforske mulighederne i VR.

Vi har testet HTC Vive, hvilket du kan læse mere om her.

HTC Vive giver en veludført VR-oplevelse, men til en pris, hvor de fleste forbrugere ikke kan følge med.

Læs også: Er din computer klar til virtual reality? Tjek her med dette program

Nyt om HoloLens: Her er syv vigtige detaljer om Microsofts hologram-headset

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>