Ny CIO til Pandora – henter top-CIO fra GN Store Nord

Det børsnoterede smykkefirma Pandora har ansat en ny CIO.

Det er Peter Cabello Holmberg, der efter sommerferien overtager it-styrpinden i Pandora. Han kommer fra en stilling som CIO i GN Store Nord.

“Jeg ser frem til at begynde i Pandora og være med til at etablere en global it-organisation, der kan understøtte de fortsatte vækstambitioner,” udtaler Peter Cabello Holmberg i en skriftlig kommentar til Computerworld.  

“Pandora har været gennem en fantastisk rejse og har ambitioner om mere, så jeg glæder mig til at kunne sætte min viden og erfaring i spil mod nye mål,” lyder det videre fra Peter Cabello Holmberg.

Annonce:


Erfaren dansk CIO
Det er en yderst erfaren CIO, Pandora nu får ombord.

Peter Cabello Holmberg har tidligere i karrieren også haft it-topstillinger hos blandt andre Carlsberg og A.P. Møller Mærsk.

I GN Store Nord har Peter Cabello Holmberg været med til at sammenlægge to it-afdelinger til en samlet global it-organisation, og Pandora oplyser til Computerworld, at opgaven i det nye job også bliver at opbygge en global it-organisation.

Peter Cabello Holmberg er 48 år og har mere end 20 års erfaring med netop globale it-organisationer.

De erfaringer får han brug for at trække på i Pandora, der sælger smykker i mere end 100 forskellige lande på seks forskellige kontinenter via 9.000 forhandlere.

Pandora, der har hovedkontor i København, blev stiftet i 1982, og beskæftiger i dag 16.700 medarbejdere, heraf er cirka 11.000 i Thailand, hvor produktionen af smykkerne foregår.

2015 havde Pandora en omsætning på 16,7 milliarder danske kroner.

Læs også:

Mød Danmarks fem bedste CIO’er: Her er deres vigtigste it-opgaver lige nu (og sådan løser de dem)

Skat dropper CIO-rollen og indfører helt ny it-organisation: Derfor er det nødvendigt

CIO i Dong Energy forlader selskabet: Har fået nyt it-topjob i dansk erhvervsliv

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>