Blog: Outsourcing, hvordan får man succes med outsourcing?






Man har igennem de seneste år set en eksplosiv stigning af rådgivere i outsourcing, for alle der har arbejdet med eller på en eller anden måde har haft kontakt med diverse outsourcing projekter ser sig selv som specialister.

Men fakta er, at de fleste specialister er enten tidligere købere eller sælgere af outsourcing, som ikke se hele værdikæden eller den proces der forud for selve outsourcing, så hvis vi skal undgå flere fejlslagne outsourcing projekter (evalueret af Rambøll til at være cirka 33% af alle projekter, jf. IT in Practice 2013 fra september 2013), så skal virksomheder have bedre rådgivning og bedre forstå hvor vigtigt det er at sikre at de får klargjort deres virksomheder og organisationer bedre i fremtiden, når de vil outsource.

For outsourcing skal behandles som et totalt change projekt, hvor hele organisationen og alle processer, samt de rette kompetencer og forståelse for outsourcing skal på plads!

Så på blokken her, vil jeg fremover prøve at give mine råd til en proces, som jeg har set fungere og som har ført til succesfulde outsourcing projekter, gående fra idé, strategi, kommunikation, m.m. til implementering og exit.

Så velkommen til et forløb, hvor jeg håber alle vil få noget ud af dette og vi kan få en givtig dialog omkring de enkelte emner, som bliver taget op her!

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>