Blog: Så er der fest!

Kære Dagbogslæsere -

Da vi i sin tid (november 2000) startede Miracle lavede vi en fest som noget af det første. Et stort telt, der fyldte hele min have, med trægulv og varme, masser af sjove øl indkøbt i Tyskland (og kørt ind i teltet på trillebører efterhånden, som de blev drukket), og varme pølser med brød – det var alt, hvad der skulle til. Der kom 2-300 mennesker helt ud til 2760 Målløs, hvor jeg bor, og de fik sig en øl eller to, fik set Garagen, hvor Miracle havde hovedkvarter, og fik snakket med både os og andre IT-folk.

Samlet budget dengang var vist 17K til teltet og 2-3K til resten. Effektivt og billigt, og vi fik møder og ordrer med det samme, og havde positivt cashflow allerede den første måned, selvom vi startede med syv-otte folk.

Der er ingen grund til ikke at bruge det startup-trick igen, så her er en invitation, som Ole og jeg her til morgen har spredt via Facebook, LinkedIn, Twitter og Google+.

I er hermed alle sammen inviterede. Smid en mail til mig eller Ole, hvis I kommer. Har I et sjovt nano-foredrag I kunne tænke jer at holde, så skriv til mig.

Hvis man ind i mellem bliver nervøs for, om der kommer for mange mennesker til et arrangement, så husk én af mine grundsætninger og én af min tidligere makker Lasses grundsætninger:

Min grundsætning om for mange deltagere: Man kan ALTID håndtere en overvældende succes. At finde på noget i sidste øjeblik, fordi man bliver væltet af tilmeldinger er fedt og nemt og sjovt.

Lasses grundsætning om fester, events og arrangementer: Hvis der ikke er sat stole nok op synes folk det er en succes. Hvis al maden bliver spist synes folk det er en succes. Hvis man løber tør for drikkevarer synes folk det er en fiasko.

Nå, til sagen:

======================================================================================
Så er FAIR & SQUARE etableret – Kom til housewarming & reception den 21. November

Vi har et råt slumstormerkontor med wifi, de første medarbejdere er ansat, og vi skal i de kommende år erobre Verden, eller ihvertfald noget af den danske IT-Verden :-).

Det markerer vi med en nano-konference kombineret med reception og housewarming torsdag den 21. november fra kl. 13.00 til kl. 23.42.

Programmet er:

13.00-1500: Nano-foredrag af kendte og ukendte mennesker om bl.a. Big Data- og NoSQL-teknologier, gennemsigtighed på outsourcing-markedet, en vanvittig cloud, applikationsudvikling på 25% af den normale tid, m.m.

15.00-23.42: Reception og housewarming, inkl. vores berømte Team Chili-chili, og måske et par enkelte øl og lidt champagne.

Sådan finder I os:

Find Titangade nr. 1 og gå ind igennem den hvide port og fortsæt om til den store, grå bygning i baggården, op ad jerntrappen til 2. sal og ind ad døren. Der står PT på muren, fordi det forrige firma hed ADEPT, og de kan ikke nå de sidst to bogstaver fra trappen.

Parkering på Ydre Nørrebro er i øvrigt gratis. Ellers går f.eks. bus 6A fra Nørreport Station og Bispebjerg Station, og bus 42 stopper naturligvis også i nærheden.

Giv os gerne besked om, hvornår du/I kommer, hvor mange I er – og om I er allergiske overfor chili :-)

Vi glæder os til at se jer. Alle er velkomne.

Venlig Hilsen,

FAIR & SQUARE
Mogens Nørgaard & Ole Erecius
Rådmandsgade 55, 2. sal
2200 København N

Ring til os på: 53747100 & 28142882

http://Facebook.com/FairAndSquare.dk

Følg os på: Facebook & LinkedIn

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>