Derfor er de nye ERP-applikationer totalt anderledes

En IDC-analyse konkluderede for nylig, at mange it-chefer vil prioritere opgradering og modernisering af ERP højt i de kommende 12-18 måneder.

“Jeg tror netop, at ERP prioriteres højt, fordi tiden er løbet fra de ‘støvede systemer’,” udtalte IDC-analytiker Anders Elbak fra IDC.

Samtidig har PA Consulting interviewet 40 virksomheder i en række europæiske lande, herunder Danmark, og de peger blandt andet på, at ERP-systemerne ikke altid er gode nok til at understøtte en verden med høje krav til agilitet og fleksibilitet.

Computerworld har derfor sat gang i en interview-serie, hvor vi både taler med CIO’er og leverandører om ERP-systemernes rolle i dag og i fremtiden.

I denne artikel handler det om Oracles bud på fremtidens ERP.

“Nogle af de konklusioner, der bliver fremhævet, kan vi absolut godt nikke genkendende til,” siger Flemming Ræbild, der har det nordiske ansvar for Oracles ERP-løsning, Fusion Applications, og selskabets cloud-løsninger inden for ERP.

Dette er helt essentielt
Han forklarer, at behovet for stadig bedre forretningssoftware ikke mindst udspringer af den benhårde konkurrence, som de fleste virksomheder har som et grundvilkår i dag.

“Det er noget, der ikke stopper. Man skal hele tiden være ekstremt skarp for at klare sig i konkurrencen. Det betyder, at det er ekstremt vigtigt, at man er i stand til at tage hurtige og rigtige beslutninger.”

“Det er det, der er det helt essentielle i ERP-systemernes funktion – at de skal være med til at danne et beslutningsgrundlag, der gør, at man kan være med til at træffe de rigtige beslutninger, og at man kan træffe dem hurtigt,” siger Flemming Rebild til Computerworld.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>