Eric Schmidt til iPhone-folket: Sådan skifter I til Android

Det kan ikke ligefrem påstås at være helt objektivt, når Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt indleder et nyt blogindlæg med: “Mange af mine iPhone-venner konverterer til Android.”

Men det skriver Eric Schmidt ikke desto mindre i sit indlæg med titlen: Erics guide: Konvertering til Android fra iPhone.

I den seneste opgørelse over smartphone-markedet fra IDC har Android-platformen en markedsandel på hele 81 procent mod 12,9 procent til iPhone og 3,6 procent til Windows Phone.

Selvom iPhonen stadig klarer sig glimrende som et produkt fra et enkelt selskab, har iOS-platformen faktisk ganske rigtigt mistet markedsandele til særligt Android, der har mange producenter bag sig.

Derfor er Android bare bedre
Eric Schmidt holder da heller ikke igen med de flotte ord i lovprisningen af Android og skriver om de seneste high-end-telefoner fra selskaber som Samsung, Motorola og Google selv.

“… har bedre skærme, er hurtigere og har meget mere intuitive grænseflader. De er en fantastisk julegave til en iPhone-bruger,” skriver Eric Schmidt.

Han bringer herefter sin egen guide til, hvordan man helt lavpraktisk skifter fra en iPhone til en Android.

I guiden, hvor Schmidt også lige får forklaret, at Chrome er en langt bedre browser end Safari, drager han selv en parallel til de forbrugere, der har skiftet fra Windows til Mac.

“Du vil skifte fra iPhone til Android og aldrig skifte tilbage, da alting vil ligge i skyen som backup, og der er så mange valgmuligheder for dig. 80 procent af verden er i de seneste opgørelser enige med Android,” lyder det fra Eric Schmidt.

Mens der blandt de omkring 1.600 kommentarer til indlægget er mange, der siger tak for hjælpen, er der også dem, der sætter kløerne i det Android-glansbillede, som Google-ikonet forsøger at beskrive.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>