Hvem vil være milliardær? Vinderen af kæmpe EPJ-ordre afsløres i dag

Fredag eftermiddag afgøres det, hvem der løber med sejren i kampen om det milliard-store udbud på en fælles sundhedsplatform for Region Hovedstaden og Region Sjælland, der går under navnet ”It-sundhedsplatformen”.

Cerner Ireland, Epic og IBM/Systematic er tre tilbageværende kandidater til det prestigiøse projekt, der skal effektivisere det sygehusvæsen, der betjener mere end to millioner mennesker i regionerne.

Læs også: Derfor er gigantisk EPJ-udbud så vigtigt for danske Systematic

De tre bud på et system er i august måned blevet prøvekørt i et testmiljø på Herlev sygehus, således at den endelige beslutning kan træffes på det bedst mulige grundlag.

I opløbet er både Siemens og svenske Cambio Healthcare Systems blevet frasorteret, og partnerskabet IBM/Systematic er nu eneste tilbageværende leverandør med dansk islæt.

De to virksomheder indgik strategisk partnerskab i 2012 – netop i håb om at score den attraktive kontrakt.

Læs også: Cambio: Dansk knowhow er vores trumf i stort EPJ-udbud

Det nye EPJ-system skal blandt andet håndtere patientadministration, notatskrivning og medicinering, og det skal ifølge Region Hovedstaden udrulles i årene 2015-2017.

Læs også: IBM og Systematic i nyt samarbejde: Vil score kæmpe sundhedskontrakt

Version2 følger sagen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>