LG bliver først med en bøjet telefon til Europa

LGs bøjede såkaldte “G Flex”-telefon bliver den første bøjede telefon i Europa, når den ifølge selskabet lanceres til februar. Her bliver den båret ind med teleselskabet Orange, der i hvert fald vil tilbyde den til sine franske kunder. LG oplyser, at den også bliver lanceret i Norden man evner ikke at bekræfte om det også gælder Danmark i første omgang.
Under alle omstændigheder kommer den allerførst på gaden i Sydkorea i november, hvor den er en af to konkurrerende telefoner, der udnytter OLED-teknologi til et ultratyndt plastik display, der kan bøjes. Den anden telefon er Samsungs Galaxy Round.

Ud over at have en bøjet skærm gør LG en hel del ud af at fortælle, at den også har en selv-helende bagside. Altså en ny coating, der gør at telefonen selv lapper ridser efter en dag sammen med nøgler og mønter i lommen. Dette kan man så se i en reklamevideo som firmaet har sendt med sin pressemeddelelse.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>