Efter udskudt NemID-lancering: Nu døjer Borger.dk med tekniske problemer

Først blev et pilotforsøg med NemID til mobilen, den såkaldte JavaScript-løsning, udskudt umiddelbart lige inden lanceringen. Og nu er Borger.dk ramt af tekniske problemer.

Det var netop Borger.dk, der skulle være det første sted, hvor borgere ville kunne afprøve den nye NemID, der også skulle fungere på mobiltelefoner.

Pilotforsøget skulle være startet i dag, men i går, tirsdag, meldte Digitaliseringsstyrelsen ud, at NemID-JavaScript lanceringen ville blive udskudt. Dog vil løsningen stadig blive lanceret inden sommerferien, forlød det fra digitaliseringsstyrelsen.

I skrivende stund ser Borger.dk nu ud til at køre på pumperne.

Læs også: Digitaliseringsstyrelsen udskyder NemID til mobilen i 11. time

»Vi har i øjeblikket et teknisk problem, som vi arbejder på at løse. Du kan stadig bruge de selvbetjeningsløsninger, der er link til herunder. Hvis du skal finde andet på borger.dk, prøv venligst igen senere. Vi beklager ulejligheden,« fremgår det på en neddroslet version af den offentlige selvbetjeningsportal.

Digitaliseringsstyrelsen, der både står for Borger.dk og NemID har formentlig travlt i disse timer, i hvert fald er det endnu ikke lykkedes for Version2 at få en nærmere kommentar til hverken udskydelsen af NemID JavaScript-lanceringen eller de nuværende problemer med Borger.dk

Version2 følger sagen.

Opdatering
Digitaliseringsstyrelsen oplyser til Version2, at nedbrudet på Borger.dk og den udskudte NemID-JavaScript-lancering ikke har noget med hinanden at gøre.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>