Er "converged infrastructure" del af dine overvejelser – så læs her

Integrerede infrastruktur-løsninger (converged infrastructure) er ved at finde indpas. I 2013 steg omsætningen af hardware solgt som converged infrastructure i Vesteuropa med 72 procent i forhold til året før.

Men en total-omsætning på 1,1 milliarder dollar viser, at der endnu er et stykke vej til det har bidt sig rigtig fast. Ikke mindst i Danmark, hvor analyser viser, at if-chefer tøver med investeringen på trods af, at de i undersøgelser mener, at samling af servere, storage og netværk i en pakkeløsning både kan spare penge og tid.

Noget handler om timingen og en ikke ubetydelig faktor kan være menneskelig. Læs analysen i Version2 Insight – Converged Infrastructure.

Hosting-udbyderne er blandt de virksomheder, der har været first movers på converged infrastructure. Eksempelvis det odenseanske it-firma JDM, der i 2012 opdagede, at de ud over at drukne i administration nu også var blevet deres egen største kunde i driftstcentret.

Efter en grundig analyse af situationen og en budrunde satte de pengene på et IBM Flex system – en integreret løsning med server, storage, netværk og administrationssoftware i en og samme pakke. Fra at bruge en god dags arbejde på at sætte en fysisk server op til en kunde, kan det nu ordnes på 10-15 minutter.

Og her halvandet år senere siger branch-manager Martin Lund Hansen, at det var den helt rigtige vej at gå, da de stod ved korsvejen. Læs om JDMs eksempel og interview med Martin Lund hansen i Version2 Insight – Converged Infrastructure.

Endelig bringer vi et overblik over de syv vigtigste løsninger på markedet lige nu med en beskrivelse af, hvad der adskiller dem.

Download Version2 Insight: Converged Infrastructure

Version2 giver i øvrigt stor rabat på den store it-konference Børsen IT-value. Se program og tilmeld dig her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>