KMD skal levere hardware til stat og kommuner

Når it-cheferne i den offentlige sektor fremover skal købe en portion tablets til folkeskolen eller en bærbar til kontorfolket, kan det ske gennem den nye SKI-aftale 02.02, der nu er faldet på plads.

Og i den anden ende af røret vil det være enten KMD, Dustin eller Comm2ig, som står for at levere materiellet, da de tre leverandører blev vinderne af den potentielt ganske store ordre.

Omkring 20.000 institutioner i den offentlige sektor er omfattet af aftalen, men den er frivillig, og derfor er det umuligt at sige, hvor meget der vil blive købt gennem rammeaftale 02.02, som i første omgang løber et år, men kan udvides til i alt tre år.

Som hovedleverandør vil KMD kunne sælge udstyr direkte til de offentlige kunder, mens de to andre leverandører kommer i spil, hvis en indkøber ønsker at skærpe konkurrencen lidt med et mini-udbud. Så snart indkøbet kommer over en vis størrelse, er det i øvrigt et krav med et mini-udbud.

KMD glæder sig i en pressemeddelelse over at være endt som hovedleverandør, også fordi det vil kunne supplere de projekter med softwareløsninger, som KMD i forvejen har hos offentlige kunder.

»Udover salg af hardware som en selvstændig forretning, så er det et rigtigt godt element at have med, når vi eksempelvis leverer projekter på områder som uddannelse og health care. Det giver mange gange rigtig god mening at tænke device-infrastruktur og software sammen, og vi ser aftalen som en styrkelse af vores muligheder for at kunne tilbyde kunderne en samlet palette,« udtaler områdedirektør Morten Grønnebæk i pressemeddelelsen.

Den tidligere rammeaftale på området, 02.04, var udformet anderledes med syv leverandører at vælge imellem, hvor KMD var en af dem.

Læs mere om aftalen hos indkøbssamarbejdet SKI.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>