Næste mobility-bølge: Her er fem ting du skal satse på





Se på det på denne måde: Du har nu bygget et fundament, men huset står der ikke endnu.

Fundamentet kan du se som alle de smartphones og tablets, du formentlig har investeret i til medarbejderne i virksomheden. Og af netværksinfrastrukturen og data-abonnementet hos operatøren.

Alt sammen er helt fint og de naturlige første investeringer i mobility, men det er ikke i sig selv noget, der revolutionerer din virksomhed ved at muliggøre effektiviseringer eller skabe nye forretningsområder.

Det er derimod det grundlæggende mobile fundament, som du nu skal i gang med at bygge videre på, så I kan udnytte mulighederne og komme med helt fremme på den næste mobile bølge.

Her taler vi ikke om, at medarbejderne skal have sat Exchange op på iPad’en, eller at kantine-menuen skal kunne hentes som en app. Vi taler om de store satsninger, der for alvor kan rykke noget. 

Baseret på samtaler med CIO’er, mobility-rådgivere og -leverandører er her et bud på fem områder, du med fordel kan fokusere på, hvis du ønsker at udnytte mobility endnu bedre.

Du kan i øvrigt høre meget mere om “The Mobile Wave” på en gratis Computerworld-konference i starten af juni – se mere her (begrænsede antal pladser).

1) Fremtidens kommunikation og samarbejde
Medarbejderne i virksomheden har tårnhøje forventninger, hvad angår nye måder at kommunikere på.

Sociale netværk er ikke længere noget, vi tænker så meget over – det er bare en integreret del af vores digitale hverdag, og ofte sker sker de sociale aktiviteter med udgangspunkt i de tablets og smartphones, som alligevel er tændt 24/7.

Det kan være deling af videoer og billeder, en gruppechat om en kommende fest, den hurtige statusopdatering eller noget helt fjerde.

Sådan er det i hvert fald for mange på privat-fronten, og derfor skal du måske stille dig selv spørgsmålet, hvordan den moderne måde at kommunikere og dele erfaringer og viden på kan udnyttes i din virksomhed.

Det kan være et spørgsmål om at udvide SharePoint-mulighederne på tablets, eller det kan være unified communications, der skal fokuseres på.

Én ting er i hvert fald sikkert: Dine medarbejdere er allerede et par skridt foran dig. Det ses eksempelvis ved, at sms’en efterhånden bliver kørt helt bag af dansen af nye, smarte apps med de sociale elementer integreret – læs mere om det her.


Artiklen fortsætter på næste side…


Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>