Microsoft: Nu rydder vi op i Windows Store

Windows Store er rodet til med apps, der lokker kunder til at betale for software, som i forvejen er gratis. Nu vil Microsoft oppe sin indsats mod fup-programmerne, skriver The Register.

I en meddelelse skriver Microsoft, at de vil forbedre muligheden for at fjerne de problematiske apps, og gøre det nemmere for brugerne at finde det program, de egentlig leder efter.

Blandt de apps, som fylder op på hylderne i Windows Store, er for eksempel en iTunes-app til 50.- kr., der skal hjælpe med at bruge og downloade iTunes. En søgning på VLC finder også en række betalings-apps, der poserer som den populære – og gratis – medieafspiller.

Tech-magasinet Howtogeek skyder skylden for den rodede app-butik på Microsoft selv. I marts 2013 kørte virksomheden nemlig en kampagne, der gav omkring 550.- kr til udviklere, for hver app de lagde op i Windows Store.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>