Apple: Ekstremt sjældne tilfælde af bukkede iPhone 6 Plus

Det er kun i helt særlige tilfælde, at Apples nye smartphone i phablet-størrelse kan blive bukket af blot at stikke den i forlommen og eksempelvis sætte sig ind i sin bil. Apple oplyser ifølge The Verge, at selskabet blot har kendskab til ni tilfælde, hvor telefonerne er blevet bukket.

Apples nye telefoner, som der blev solgt mere end 10 millioner af på den første uge, blev efter få dage udsat for ekstra granskning, efter billeder af bukkede og bøjede eksemplarer af iPhone 6 Plus dukkede op på diverse debatforummer.

Læs også: Apples tynde iPhone 6 Plus-phablet kan bukkes

En bruger fortalte således, at telefonen havde været i forlommen, og formentligt var blevet bøjet ved, at han havde siddet ned, så den store iPhone 6 Plus var blevet klemt i lommen.

Men selvom en video, der tilsyneladende demonstrerer, hvordan iPhone 6 Plus kan bukkes, har været delt flittigt de seneste dage, så har der altså ifølge Apple været meget få tilfælde, som Apple har kendskab til.

Læs også: iPhone 6: Tidlig anmeldelse af en sen telefon

Selskabet opfordrer til, at kunderne kan tage deres telefoner med til Apples supportcentre, Genius Bar, i Apples butikker, hvis de mener, at deres telefoner er blevet beskadigede på en måde, hvor en reparation bør dækkes af garantien.

Hvis iPhone 6 Plus reelt har en konstruktionssvaghed, vil Apple formentligt være forpligtet til at udbedre skaderne på bukkede telefoner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>