Blog: NASA udforsker stjernerne gennem skyen



Det er ingen hemmelighed, at BFIH blev dannet med det erklærede mål at gøre det tryggere, sikrere og nemmere for danske virksomheder at skifte til hosting af deres computersystemer ved hjælp af blandet andet Hostingmærket. De hostingfirmaer, der er medlemmer af BFIH, er eksperter i at beskytte data og gøre systemer så skalerbare og fleksible som muligt med intelligente systemer i topsikrede datacentre.

Det betyder, som DSB og NASA oplever i samarbejdet med deres partnere, at økonomien, tilgængeligheden, fleksibiliteten og ikke mindst sikkerheden bliver langt bedre med en hostet løsning. I stedet for at halse efter udviklingen kan NASA og DSB henholdsvis koncentrere sig om at udforske verdensrummet og sikre tog til tiden.

Det handler nemlig ikke om, hvor serveren står. Det handler om, at nå sine mål ved at fokusere på kerneområdet. Det gælder uanset om det er rumfart, togdrift eller hosting.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>