Blog: Rejsekortet – igen igen

I forbindelse med at mit Visa/Dankort var gået i stykker omkring chippen skulle jeg skifte til det nye på selvbetjeningen. Piece of Cake – troede jeg.
Ind på selvbetjeningen og finde min tank-op-aftale – det eneste jeg kunne ændre var optankningsbeløb og -grænse. Derefter tænkte jeg at jeg kunne opsige aftalen og lave en ny – ikke helt logisk men acceptabel. Som sagt så gjort.

Opsigelsen gik fint, men så kom komplikationerne. Man skal bruge sit rejsekort før en opsigelse træder i kraft og derefter kan jeg lave en ny. Det er dog den mest mærkelige procedure jeg nogen sinde kunne tænke på. I realiteten kan man ikke skifte betalingskort på selvbetjeningen.

Hvorfor f….. kan det være så svært at lave en logisk betjening af rejsekortet?. Havde I ikke regnet med at kunderne skifter betalingskort? Det er dybt skuffende – når jeg ellers ser at rejsekortet fungerer udmærket for mig. Specielt er jeg glad for at kunne checke mit rejsekort på min mobiltelefon – nååå ja, det er jo ikke Rejsekortet der har lavet den app!!!

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>