DSB topchef smutter efter to år

DSBs administrerende direktør, Jesper Lok, har opsagt sin stilling og skifter til en international virksomhed. Det skriver DSB i en pressemeddelelse.

Dermed skal statsbanernes bestyrelse nu i gang med at finde en afløser til Lok, der har været direktør siden 2012.

»I DSB’s nyligt udgivne halvårsrapport konkluderede vi, at DSB er så godt som i mål med ‘Et Sundt DSB’. Dermed er vi klar til at tage hul på den næste strækning af DSB’s strategiske rejse. Vores administrerende direktør har i den forbindelse valgt at søge nye udfordringer, og bestyrelsen vil i løbet af de kommende måneder finde Jespers afløser,« udtaler bestyrelsesformand Peter Schütze.


Jesper Lok

Jesper Lok fratræder dog ikke sin stilling med det samme, men bliver i jobbet, indtil en afløser er fundet. Dog fratræder han senest 31. August 2015.

Læs også: DF: Timemodellen er ligegyldig

Jesper Loks afgang kommer, kort tid inden DSBs nye kontrakt skal på plads, og allerede inden forhandlingerne er startet, er der uenighed om både timemodellen og de standardtog, som politikerne har efterlyst for at undgå en ny IC4-skandale.

Læs også: »Der ligger en politisk aftale, og det skal DSB bare lære at tage bestik af«

Læs også: DSB: Glem enhver tanke om standardtog – de findes ikke

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>