Gratis webinar: Skær op til 80 procent af din udviklingstid

Simulerings-apps flytter simuleringerne med rundt i hele udviklingsprocessen og er med til at frigøre virksomhedens innovationspotentiale. På dette webinar kan du se hvordan, og hvad der skal til for at udnytte en simuleringsbaseret udviklingsproces.

Simuleringsbaseret udvikling er et paradigmeskift i den måde, virksomheder udvikler nye produkter på – et skifte, der startede for mere end 10 år siden, og som med multifysik de senere år har taget yderligere fart.

Frigør innovationspotentialet

Alle virksomheder, der udvikler eller producerer et produkt eller udnytter en proces, hvor der stilles krav til performance, materialeforbrug eller sikkerhed, kan udnytte en simuleringsbaseret udviklingsproces.

Den indsigt, en virtuel prototype kan give, kan være helt afgørende for at træffe de rigtige designbeslutninger og dermed frigive ressourcer, som gør det muligt for en virksomhed at udnytte og udbygge sit innovationspotentiale.

På webinaret

  • viser vi eksempler fra forskellige industrier, hvor virksomheder rapporterer om tidsbesparelse på op til 80 procent og en ny indsigt, der resulterede i forbedrede produkter

  • viser vi skridt-for-skridt, hvad der skal til for at opbygge en model og gøre den tilgængelig som en app, med eksempler fra forskellige fysikker og kombinationer af fysikker – multifysik

  • giver vi også mulighed for at stille spørgsmål til selve simuleringen, og hvordan den kan implementeres i en udviklingsafdeling.

Webinaret foregår den 29. september 2014 klokken 13-14.

Du kan læse mere her, og du kan tilmelde dig her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>