Seks kommuner har fundet en samlet mobilleverandør

De seks kommuner Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive, Herning, Holstebro og Struer gik tidligere på året sammen for at sikre en bedre mobildækning via et udbud på telefoni. Og nu er valget faldet på Telenor, fremgår det af en pressemeddelelse fra kommunerne.

Læs også: Antenne-professor: Datagrundlaget for Ringkøbing-Skjerns mobilkortlægning holder ikke

Udover at skulle levere mobildækning til kommunernes ansatte, så er forventningen, at aftalen også vil komme borgerne til gavn, da de også vil kunne nyde godt af den dækning, Telenor forpligter sig til at levere til de ansatte i kommunerne.

Den nye aftale med Telenor giver en besparelse på mellem 57 procent og 66 procent i forhold til den nuværende aftale. Udbuddet stiller desuden krav om, at der skal være en mobildækning på mindst 98,5 pct af alle bebyggede matrikler i den enkelte kommune. Og at der i den forbindelse skal være minimum 3G på tale og data.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>