Vi søger: Skarp it-journalist til Version2

Vi søger en syleskarp it-journalist til at løfte vores succesfulde it-medie Version2 til nye højder.

Digitaliseringen af samfundet er et mega-tema, og du skal være med til at holde et kritisk blik på håndteringen af store offentlige it-projekter såvel som de revolutionerende forandringer, samfundet undergår i alle sektorer. Derfor er det vigtigt, at du kan tale med såvel it-specialisten, der kan udpege problemer og løsninger, som politikeren, der tager beslutningerne og bærer ansvaret i sidste ende.

Du skal være skarp på den klassiske nyhedsgenre og forstå at møde onlinejournalistikkens krav om mange deadlines. Du skal være hurtig, holde flere historier i gang og altid være klar med et bud på morgendagens tophistorie. Du skal følge sager dag for dag og vinkle udviklingen i en given sag nyhed for nyhed.

Du skal have sans for detaljen. Vi skriver til professionelle it-folk, og de forventer teknisk præcision, journalistisk originalitet og lydhør dialog.

Vi vil gerne følge de seneste trends i udviklermiljøet, og vi vil også gerne vide, hvad der plager og begejstrer it-cheferne i de danske virksomheder. Derfor er det en klar fordel, hvis du har et godt kildenetværk i it-miljøet og er i stand til at komme bag om virksomhedernes presseafdelinger.

Du bliver del af et lille, men velspillende team på fem personer, der alle er med til at løfte både store og små opgaver i et højt tempo. Version2-redaktionen er en velintegreret del af Mediehuset Ingeniøren, og vi arbejder tæt sammen med Ingeniørens redaktion – og leverer ofte forsider og analyser til den ugentlige avis. Er du med på at spille sammen med os, kan vi garantere et sjovt, spændende og udviklende job i et redaktionelt miljø med højt til loftet og stor respekt kollegerne imellem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til:

Redaktør Daniel Bergsagel, tlf: 2680 8384.

Vil du høre om Mediehuset Ingeniøren som arbejdsplads, kan du ringe til:

Tillidsmand Ulrik Andersen, tlf: 3326 5323.

Ansøgning med uddybet cv sendes til ansoegning@ing.dk senest 23.september.

Version2 er blandt Danmarks største it-nyhedsmedier og er en del af Mediehuset Ingeniøren. Version2.dk har 100.000 brugere pr. måned og en livlig debat blandt brugerne, der primært er it-professionelle.•Fokus er forankret i brugernes professionelle dagligdag samt på at levere markedets stærkeste netværkssite, der faciliterer faglig debat, idéudveksling og videndeling. Artikler fra Version2 bringes også dagligt på Ingeniørens nyhedssite, ing.dk, samt i avisen Ingeniøren. Mediehuset bor på Kalvebod Brygge 33 i København.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>