Microsoft tvunget til at erstatte strømkabler til Surface – kan overophede

Microsofts ellers så populære Surface Pro-maskiner er ramt af et problem med strømkablet, der nu tvinger Microsoft at love nye kabler til de ramte kunder.

Det var mediet Channelnomics Europe, der i første omgang havde historien om, at den er gal med strømkablet til nogle maskiner i modellerne Surface Pro, Surface Pro 2 og Surface Surface Pro 3, der er solgt før den 15. juli.

Efterfølgende har Microsoft til en række medier sendt en email med følgende ordlyd:

“Som et resultat af AC-strømkabler, er viklet for stramt, er snoet eller klemt over en længere tidsperiode, har en meget lille del af Surface Pro-kunderne rapporteret om problemer med deres AC-strømkabel.”

“Vi vil om meget kort tid frigive detaljer om, hvordan kunderne kan få et gratis erstatnings-kabel,” lyder det fra Microsoft til blandt andre ZDNet.

Surface storsælger
Selvom Microsoft altså skriver, at der kun er tale om en meget lille andel af de solgte Surface-maskiner, så er der solgt så mange enheder, at det i sig selv kan være et ganske stort antal nye strømkabler, Microsoft skal erstatte.

Der blev ifølge analysefirmaet IDC sendt 211 millioner tablet-computere afsted fra fabrikkerne i 2015.

Windows var i 2015 var installeret på 8,4 procent af de tablets, der blev sendt på markedet – og heraf vil Surface-computerne udgøre en pæn andel.

Det skal dog så bemærkes, at Surface Pro 4 tilsyneladende ikke lider af problemet med de defekte strømkabler.

Flere medier skriver, at Microsoft senere i denne uge offentliggør en webside med nærmere informationer om problemet og mulighederne for at få et nyt strømkabel.

Læs også:

Tablet-salget får drøje tæsk – men Microsoft har fundet vejen til det helt store gennembrud

Test af Microsoft Surface Pro 4: Hurtigere, bedre, hårdere, stærkere

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>