Nyt dansk teleselskab er nu live på nettet: Her er tidsplanen for Plenti

Planerne om et nyt dansk tele- og underholdningsselskab ved navn Plenti, som Computerworld kunne afsløre tirsdag, er ganske konkrete.

Hvor hjemmesiden www.plenti.dk tidligere på ugen endnu var uden indhold, så har stifterne af selskabet nu fået lagt en ganske utvetydig besked ud:

“Plenti lancerer Danmarks nye underholdnings­tjeneste!” lyder overskriften nu på plenti.dk.

Endnu mere interessant er det dog, at Plenti på websiden samtidig tæller ned til lanceringen, der finder sted om 64 dage.

“Vi giver dig en verden af indhold — vær med fra starten! Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv en af de første til at høre om Plentis tjenester,” lyder beskeden.

Læs også: Ny dansk priskrig i den danske telebranche: Derfor ender priskrige igen og igen med opkøb

De er to af de tunge drenge fra den danske telebranche, der står bag Plenti. Direktør og stifter er Peter Mægbæk, der i sin tid var medstifter og administrerende direktør i Fullrate, som TDC købte i 2009 i en kæmpehandel. Han har også været administrerende direktør i Viasat.

Den anden stifter – og bestyrelsesformand – er Morten Strunge, der stod bag teleselskabet Onfone, som TDC købte for omkring 300 millioner i 2011, og nu er stifter og direktør hos ebogstjenesten Mofibo.



Sådan ser indholdet på plenti.dk ud nu – efter at Computerworld for to dage siden kunne afsløre planerne om det nye selskab.

Annonce:


Ønsker ikke at udtale sig
Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra både Peter Mægbæk og Morten Strunge.

Peter Mægbæk takker for opmærksomheden men oplyser, at stifterne ikke ønsker at udtale sig om planerne med Plenti på nuværende tidspunkt.

Læs også: Ny dansk priskrig i den danske telebranche: Derfor ender priskrige igen og igen med opkøb

Det fremgår dog af de offentlige erhvervsregistre, at Plenti holder til på adressen Lygten 39 i København NV og blev stiftet den 2. september.

“Virksomhedens formål er etablering og drift af telekommunikationsvirksomhed, samt enhver anden aktivitet der efter bestyrelsens skøn står i forbindelse hermed,” lyder formålet med Plenti ifølge BiQ.

Selskabskapitalen er i øjeblikket kun på på 1.750.000 kroner, men både Peter Mægbæk og Morten Strunge må formodes at have midlerne til at finansiere selskabets opstart og lønningerne til medarbejderne. 

Plenti har allerede har ansat flere medarbejdere – blandt andet en CIO – og samtidig søger selskabet nu kundekonsulenter i et offentligt jobopslag, hvor man blandt andet kan læse:

“Plenti er en nystartet virksomhed af nogle af branchens erfarne folk. Du skal sælge Danmarks nye underholdningstjeneste, hvor kunderne får adgang til masser af digitale tjenester og et mobilabonnement til én samlet stærk pris. Vi forventer at lancere Plenti i løbet af foråret – skal du være med?”

Læs også:

Ny dansk priskrig i den danske telebranche: Derfor ender priskrige igen og igen med opkøb

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>