Rygterne er mange: Er der en Surface Phone på vej fra Microsoft?

Microsoft ejer nu webdomænet Surfacephone.com, hvilket tilføjer brænde på bålet af rygter omkring en potentiel Surface Phone fra Microsoft.

Opdagelsen stammer fra Reddit via The Verge.

Microsoft har dog også tidligere købt både Surfacelaptop.com og surfacecar.com, og alle domænerne fører ind til Microsofts undersite for Surface-tablets.

Opkøbet af domænerne kan dermed lige så vel handle om at forhindre andre i at lukrere på Surface-navnet.

Du kan læse mere om 950 og 950XL her: Test: Lumia 950 og 950XL er de to bedste Windows-telefoner – men hvad betyder det egentlig?

Mange små rygter
Microsofts Windows 10-telefoner (tidligere kaldet Windows Phones) kæmper stadig med at få fat i mobilmarkedet, som Android og iOS fortsat sidder solidt på.

I efteråret annoncerede Microsoft tre nye Windows 10 Mobile-telefoner, Lumia 950, 950XL og 550, som alle var udstyret med den nyeste version af Windows til telefonen, men som stadig bærer et designsprog fra dengang, Lumia-serien blev produceret af Nokia: firkantet, plastik og praktisk.

Efter lanceringen af 950/950XL begyndte rygterne for alvor at flyve rundt blandt de etablerede medier og blogs, men særligt en udtalelse fra Panos Panay, Surface og enheds-ansvarlig.

EPanos Panay udtalte til mediet The Verge, at han i høj grad arbejdede på at skabe en fælles designlinje hen over alle Microsofts produkter med Surface-serien som udgangspunkt.

Ligeledes har kinesiske Microsoft-ansatte også omtalt en mystisk Lumia X-telefon på et PowerPoint-slide ved en fejl.

Grunden til 950 og 950XL’s udseende stammer fra det tidligere tilhørsforhold til Nokia, da det tager et til to år at udvikle en smartphone. Da udviklingen af Lumia 950 startede, var telefonen stadig ejet af Nokia og ikke Microsoft.

Læs også: Se Microsofts nye teknologi i aktion: Kan en Windows-telefon erstatte din computer? 

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>