Twitter i problemer: Fire topchefer forlader selskabet

Twitters nye topchef, medstifter Jack Dorsey, meddelte søndag – selvfølgelig i et tweet – at fire af selskabets absolutte topfigurer ‘har besluttet’ at forlade selskabet.

Det er udviklingschef Alex Roetter, chefen for global media, Katie Jacobs Stanton, produktchef Kevin Weil og HR-chef Brian Schipper.

“Alle fire vil nu tage noget velfortjent ferie. Jeg er personligt taknemmelig for alt, som de har ydet for Twitter og for vores formål her i verden,” skrev Jack Dorsey i sit tweet.

Selskabet vil ikke uddybe de fire topchefers exit yderligere, men New York Times mener at vide, at mindst én af fratrædelserne ikke er sket frivilligt.

Jack Dorsey – der var med til at stifte Twitter – blev i sommer først udnævnt til konstitueret og siden permament topchef for selskabet, der i efteråret iværksatte en stor omstrukturering med øget fokus på kerneforretning og effektivitet.

Den førte til opsigelsen af otte procent af medarbejderne – cirka 330 mand.

Twitter har samtidig indført en række nye funktioner og små-ændringer og overvejer at fjerne længdekrav på tweets, som i dag maksimalt må have en længde på 140 tegn.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>