Danfoss udvider sine kinesiske fabrikker

Danfoss udvider nu arealet på fabrikkerne i Haiyan nær Shanghai med ialt 63.314 kvadratmeter.

På de to nye fabrikker skal der produceres energieffektive varmevekslere til opvarmning af bygninger og køling samt komponenter og systemer til byggekøretøjer. Dermed bliver fabrikkerne i Haiyan Danfoss’ næststørste fabrikskompleks i Kina efter fabrikkerne i Wuqing-distriktet i byen Tianjin nær Beijing.


Her ses Danfoss største fabrikskompleks i Tianjin nær Beijing.

»Kina er et meget vigtigt marked for os, og vi ønsker at være helt tæt på kunderne for at kunne servicere dem bedst muligt og levere tilpassede produkter i høj kvalitet. På den måde kan vi bedre imødekomme Kinas stigende behov for løsninger, der kan spare energi, mindske forureningen og være med til at opbygge infrastrukturen i de hurtigtvoksende byer,« siger Niels B. Christiansen, koncernchef i Danfoss, der sammen med repræsentanter for den kinesiske regering og danske ambassade var til stede ved åbningen af fabrikkerne.

Det er den kinesiske folkevandring fra landet ind til byerne, som har skabt grobund for Danfoss’ marked i Kina. Siden 2008 er omsætningen fordoblet, og Danfoss forventer, at væksten fortsætter.

Den øgede urbanisering vil føre til højere energiforbrug og mere forurening. Derfor har den kinesiske regering en vision om at bygge grønne, bæredygtige byer. De lokale myndigheder har fokus på at nedbringe forureningen, hvilket har fået Danfoss til at satse mere på Kina.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>