Sådan kommer du helskindet ud i skyen

Cloud computing eller på dansk blot ‘skyen’ er én af de store udfordringer, som it-afdelingen står over for i dag. It-afdelingerne skal ikke længere blot gøre mere for færre penge, de skal også være tættere knyttet til virksomhedens forretning og kunne handle strategisk.

Cloud computing giver mulighed for hurtigt at kunne justere sin kapacitet og forudsige sine omkostninger, men det betyder også, at man giver slip på en del af ejerskabet. Hvad er bedst for din organisation? Hvilke systemer skal du beholde i huset som en konkurrencefordel, og hvilke får du mest ud af at lægge i skyen?

I Version2′s whitepaper-bibliotek kan du få hjælp til at komme i gang med at tackle nogle af de strategiske udfordringer.

Symfoni har et whitepaper om forvandlingsprocessen for it-afdelingen, hvor du kan læse om omlægningen af it-afdelingen til at være en aktiv strategisk medspiller, selvom virksomheden ikke er en it-virksomhed.

I et whitepaper fra Outsystems kan du få håndgribelige tips til, hvilke applikationer du skal lægge i skyen, og hvilke du bør beholde selv.

Interxion har et whitepaper om de forskellige veje til skyen, og det kan også være en hybridløsning, hvor skyen og virksomhedens egne systemer spiller sammen.

(ISC)2 tackler det hyppigst stillede spørgsmål: hvad med sikkerheden? Hvordan evaluerer de mange forskellige cloud-udbydere, som du skal betro dine data og applikationer? Og hvordan sørger du for at sikre dine applikationer, som skal køre i skyen?

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>