Stemmer i tv-reklamer tænder Xbox One

Sig ’Xbox on’ for at tænde, i stedet for at skulle trykke på en on-knap. Sådan lyder en af nyhederne i Microsofts seneste medlem af Xbox-familien.

Men stemmestyringen giver problemer, for det er ikke bare ejerens egen stemme, der bliver registreret, men også stemmer fra tv-reklamer for spillemaskinen. Det skriver Neowin.

Flere har således oplevet, at deres Xbox One tændte, når en tv-reklame for funktionen kørte over skærmen, og Neowin var i stand til at genskabe situationen med nogle af tv-reklamerne.

Hvis Microsoft vil undgå at nye ejere bliver irriteret over, at tv-reklamerne tager kontrol over maskinen, skal reklamerne altså laves om. Omvendt er der nok mange marketingfolk, der nu får julelys i øjnene ved tanken om, at man med et par stemmekommandoer i en tv-reklame kan få en Xbox One til at tænde og slå op på en bestemt webside. Og så bliver funktionen for alvor upopulær.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>