Stortest: Med iPad Air nærmer Apple sig det perfekte

ipad5-08.jpg

ipad5-07.jpg

ipad5-05.jpg

Der burde findes et ord for den dårlige samvittighed man rammes af, når man træder ud af butikken med et nyt Apple-produkt, som man ret beset set ikke har brug for.

Sådan tænker jeg, da jeg på lanceringsdagen for iPad Air, finder mig selv med den spritnye iPad i hånden og samvittigheds-kvaler, der trykker for brystet.

For derhjemme ligger der i forvejen en iPad 3 og en iPad Mini.

Men ret skal være ret. iPad Air byder på større opdateringer af iPaden, end vi længe har set.

Opdateringer som for mange af os kan retfærdigøre, at den gamle iPad bliver udskiftet med den seneste model.

Dramatiske forbedringer
Især på det ydre er opdateringerne dramatiske. Du mærker det straks, når du løfter iPad’en op i hånden.

Ganske vist er den ikke let som luft, som navnet antyder.

Men den er blevet 183 gram lettere samt 20 procent tyndere, og det gør en kæmpe forskel, når du sidder med den i hånden i længere tid.

Med de tidligere iPads ville der som regel melde sig en træthed i armen, hvis du ikke jævnligt skiftede hånd eller gik over til at holde den med to hænder.

Men det oplever du næsten ikke længere.

Den er dog ikke helt så komfortabel som iPad Mini, når du betjener den med en hånd, eller hvis du ligger ned og læser. Men det nærmer sig.

Den nye iPads form er nærmest en tro kopi af Minien.

Den har samme slanke profil og de samme såkaldte “chamfered edges” (en dansk håndværker vil sandsynligvis kalde det “affasede kanter”, red), som vi også kender fra både iPhonen 5/5S.

Det bidrager til at give iPad’en et endnu mere elegant og eksklusivt udseende, men det betyder også, at den ikke har de samme bløde kurver, som den gamle iPad.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>