Microsoft lancerer udviklerudgave af Internet Explorer

Microsoft har netop lanceret en ny udgave af Internet Explorer møntet på udviklere, skriver Ars Technica. Den nye udgave af Internet Explorer giver udviklere indblik i kommende funktioner og evner i Microsoft browser.

Tidligere har Microsoft udgivet beta-versioner af sin browser, men betaudgivelserne har altid været bundet op på en bestemt version af Internet Explorer. Når en betaversion endelig bliver moden til almen brug, stopper Microsoft med at opdatere den til fordel for en færdig udgave.

Men med den nye udviklerversion af Internet Explorer bliver den cyklus ændret. Udviklerversionen er ikke en beta, men en udgave af Internet Explorer som konstant bliver opdateret med de nyeste funktioner.

På den måde følger Microsoft nu samme cyklus som Mozilla Firefox og Google Chrome, som på samme måde har en udviklerversion, der lader webudviklere afprøve nye og eksperimentelle funktioner inden de kommer på markedet.

I første omgang vil udviklerversionen af Internet Explorer hovedsageligt give adgang til to nye funktioner. Gamepad API og WebDriver. Sidstnævnte er en funktion, hvor webudviklere kan automatisere brug af hjemmesider ved hjælp af scripts. På den måde kan webudviklere hurtigere gennemteste en hjemmeside, ved at lade Internet Explorer klikke rundt på den og udfylde formler osv.

Gamepad API giver spiludviklere mulighed for at understøtte gamepads i browserbaserede computerspil.

Den nye udviklerudgave af Internet Explorer kan anvendes på computere med Windows 8.1 og Windows 7 med Internet Explorer 11.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>