Onsdag kommer Amazon med et produkt, der får dig til at sige wouw




“Den bevæger sig med mig,” lyder det entusiastisk fra en af de medvirkende i en optaktsvideo, som Amazon for få uger udsendte. 

I videoen ser vi en række medvirkende, der begejstret udbryder “wouw”, mens de betjener en ny og endnu hemmelig Amazon-enhed.

De fleste forventer, at der er tale om den længe ventede smartphone fra Amazon, og den opmærksomme seer vil desuden kunne spotte en telefonlignende enhed, der 40 sekunder inde i videoen dukker op i et kort øjeblik nederst i billedet.

Cirka 40 sekunder inde i vidoen kan du i et splitsekund se en telefon dukke op nederst i billedet. 

Ny revolutionerende 3D-teknologi
De medvirkendes begejstrede reaktioner tyder på, at smartphonen vil indeholde en ny og overraskende teknologi, som ikke tidligere er set i en smartphone.

Den amerikanske blog Techcrunch mener at vide, at der er tale om en 3D-teknologi, der er udviklet af den japanske virksomhed Omron. Teknologien er døbt Okao Visioni, og ved hjælp af telefonens indbyggede accelerometer og gyroskop samt fire kameraer på fronten, der registrerer brugerens hovedbevægelser, kan den fremvise 3D-animerede skærmbilleder og menuer, der reagerer på brugerens bevægelser.

Ifølge Techcrunch vil telefonen anvende Amazons egen tilpassede udgave af Android, FireOS, og telefonen vil indeholde flere indbyggede apps, der gør brug af 3D-teknologien.

Den amerikanske blog kan dog ikke fortælle mere om, hvilken praktisk anvendelse teknologien vil have.

Ud over 3D-funktionen vil telefonen ifølge teknologibloggen BGR, Boy Genius Report formentlig have en skærm på 4,7 tommer med en 720p hd-opløsning samt være udstyret med en Qualcomm Snapdragon-processor og 2 GB ram.

Derfor lancerer Amazon en telefon
Amazon startede som bekendt som en digital boghandel og har siden da udviklet sig til at være et altdominerende digitalt stormagasin, der konstant innoverer og kaster sig ind i nye forretningsområder. 

Eksempelvis udbyder Amazon i dag cloud- og streamingtjenester, producerer ebogslæsere og tablets under Kindle-brandet og eksperimenterer med at levere varer til kunderne ved hjælp af droner

Men lanceringen af en telefon vil Amazon kaste sig ud i direkte konkurrence med blandt andet Apple og Samsung, der i forvejen kæmper en hård kamp om smartphonemarkedet. 

Ifølge James McQuivey, der er analytiker ved it-analysehuset Forrester Research, har Amazon dog ikke andet valg end at kaste sig direkte ind i smartphone-krigen.


Artiklen fortsætter på næste side…


Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>