Oracle på vej mod kæmpe-opkøb: Vil købe kendt firma for 28 milliarder




Oracle er på vej til at lukke selskabets største opkøb, siden Oracle i 2010 købte Sun Microsystems for 43 milliarder kroner.

Ifølge Wall Street Journal vil Oracle i løbet af mandag lukke opkøbet af Micros Systems, som kommer til at koste Oracle i omegnen af 28 milliarder kroner.

Avisen skriver, at handlen vil blive offentliggjort mandag amerikansk tid, medmindre aftalen falder fra hinanden i sidste øjeblik eller af en eller anden grund bliver forsinket i forhold til den oprindelige plan.

Oracle er kendt for at være flittig til at opkøbe andre it-firmaer, og der har i et stykke tid verseret rygter om, at selskabet var interesseret i at overtage Micros Systems.

Micros Systems udvikler og sælger internet-baserede kasse-apparater til dagligvare-butikker, restauranter, kasioner, hoteller og lignende samt software og teknisk support til at understøtte dem.

Ifølge Wall Street Journal er opkøbet udtryk for, at Oracle for alvor er interesseret i at komme ind på dagligvare- og restaurant-markederne, hvor Micros Systems er solidt positioneret.



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>