Rygte: Start-knap i Windows udskudt – så lang tid skal du vente




Det længe ventede comeback til Start-menuen i Windows kan meget vel lade vente på sig.

Ifølge den normalt veloplyste Microsoft-blogger Mary Jo Foley har Microsoft nemlig udskudt relanceringen af Start-menuen til engang i 2015.

Egentlig var det planen, at Start-menuen skulle vende tilbage med en planlagt opdatering i august, men disse planer er nu ifølge Mary Jo Foley blevet ændret.

Planen er nu, at Start-menuen skal leveres med den næste store opgradering af Windows, der for tiden udvikles under arbejdstitlen Threshold.

Den kan du læse mere om her: Her er tidspunktet for Microsofts lancering af Windows 9.

Ingen officiel tidsplan
Microsoft har ikke officielt meddelt det mindste om tidsplanen for relancering af Start-menuen, men har dog bedyret, at Start-menuen vil komme på et tidspunkt.

Selskabet fremviste dog for nylig på selskabets udvikler-konference Build en arbejds-prototype af den nye menu. Den kan du se her.

Microsoft udgav for et par måneder siden Windows 8.1 Update 1 med en række interessante nyheder, som du kan se her – men altså uden Start-menuen.

Der spekuleres i, at en af grundene til, at Microsoft vil vente med relanceringen af Start-menuen, indtil Threshold (aka Windows 9) ser dagens lys, er, at selskabet i givet fald vil kunne opkræve penge for opgraderingen, mens mindre opdateringer som udgangspunkt bliver leveret kvit og frit.

Vil man ikke vente, er det allerede i dag muligt at installere en række uofficielle Start-mennuer i Windows 8.

De tæller blandt andet Start8, Pokki og Classic Shell 4.0.



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>