Microsoft dropper support for Internet Explorer 8

Brugere af Internet Explorer 8 og nedefter får 17 måneder til at skifte browseren ud med en anden. Microsoft vil nemlig fra januar 2016 ikke længere understøtte de gamle versioner af Internet Explorer, skriver InfoWorld.com.

Analytikere forudser, at det vil gøre livet for en række virksomheder temmelig kompliceret. Gamle versioner af Internet Explorer nemlig, ifølge en analytiker fra Gartner, en vigtig grund til, at mange virksomheder ikke er flyttet over på Windows 7 og 8.

»Jeg har talt med en række organisationer og de siger, at hvis ikke de skulle opgradere IE, havde de anvendt Windows 8,« fortæller Michael Silver fra Gartner.

Men nu ser det altså ud til at en browseropdatering bliver uundgåelige.For den 12. januar 2016 vil der kun komme opdateringer til IE9 på Windows Vista, IE10 på Windows Server 2012 og IE 11 på Windows 7 og Windows 8.1.

IE7 og IE8 vil fra den dato ikke længere blive opdateret uanset hvilken version af Windows man kører. De vil dog stadig fungere, men da Microsoft ikke længere vil lukke sikkerhedshuller med opdateringer, vil det være meget risikabelt at fortsætte med IE7 og 8.

Internet Explorer 8 er i dag den mest anvendte udgave af Microsoft browsere. Blandt IE-brugerne globalt anvender hele 37 procent IE8.

Blandt danske netsurfere generelt bruger kun 2 procent IE8, og mens 4 procent anvender IE9.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>