Stor guide: Her er de bedste smartphones på markedet



For et par år tilbage, var det meget nemt at pege på de gode og dårlige telefoner. Nogle telefoner var dårlige til at udføre simple opgaver som tale og forbindelse, andre havde ringe kameraer eller hakkende systemer, mens en lille gruppe telefoner var gode. Ikke perfekte, men gode.

Men skellet er blevet mindre. Kun en tynd streg af minimale detaljer skiller de forskellige topmodeller fra hinanden nu, hvilket gør det svære for en normal forbruger at vælge, hvilken telefon, der skal købes.

Alle kan uden problemer bruges til at se House of Cards på Netflix, tage helt igennem acceptable billeder til Instagram af dagens morgenmad og surfe efter nye opskrifter på muffins.

Alle er gode smartphones efter nutidens standarder. Så at vælge hvilken en, som er bedst til en selv, kan være en jungle. Især når det er så vigtigt et valg.

Langt de fleste vælger at købe en smartphone for at beholde den i et par år. Ofte fordi den gamle er slidt ned, eller fordider er kommet en række nye features i nyere telefoner, som man gerne vil have.

Og den følger os overalt. Det er det sidste, du siger godnat til om aftenen, og det første, du rører ved om morgenen. 

Dyr beslutning
Vigtigheden er indiskutabel, og når så telefonerne ofte har en ligeledes høj pris, bliver det pludselig et vigtigt valg. Selvom de fleste teleselskaber giver en eller anden form for mobilrabat, hvis man samtidig sælger sin sjæl og binder sig i x-antal måneder, så ender man ofte med at give mellem 3.000 og 5.000 kroner for sin nye flagskibs-telefon.

Derfor skal valget være rigtigt første gang. I denne guide tager vi seks af de bedste telefoner, der blev lanceret i første halvdel af 2014, og fremhæver de gode og dårlige ting ved hver enkelt.

Kigger man på vores rangering af telefonerne, vil man se, at alle ligger over 4/6 stjerner og mange af dem med 5/6: Altså alle sammen gode telefoner. 

Vi har kun kigget på de syv bedste telefoner, og har altså ikke taget telefoner som for eksempel LG Flex eller Nokia 1520 med, da det er niche-produkter, og selvom vi måske roser en telefons egenskab her, kan du sagtens være uenig.

Vi har haft alle telefonerne i hænderne, og vi har testet dem i en længere periode, end man kan nå at opleve i en butik.

Husk altid at have haft din kommende telefon i hænderne, inden at du rent faktisk køber den. Det kan være småting, som for dig ikke er godt nok. Lad det være alt fra størrelsen til hvordan den ligger i hånden.

Vi kigger på disse syv telefoner. Alle er Android på nær Nokias 930, der kører Windows Phone 8.1. Hvis du er indædt Apple-fan, og ikke har tænkt dig at forlade frugtproduktet, så se frem til september, hvor det forventes, at en ny iPhone bliver lanceret.

HTC One (M8)
Sony Z2
Huawei P7 Ascend
LG G3
Nokia Lumia 930
OnePlus One
Samsung Galaxy S5

Sidste år lavede Computerworld en lignende artikel over 2013′s bedste Android-modeller. Hvis du er ude efter en telefon, som måske ikke er den nyeste, så kan du få lidt inspiration her. Sidste års modeller kan sagtens følge med i dag.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>