Kun hver femte bruger SSD i de danske serverrum

Godt 20 procent bruger i dag SSD og flash-baseret lagring i deres serverrum og mindre end halvdelen af it-chefer i Norden har planer om at bruge det inden for det næste års tid. Det fremgår af en undersøgelse, som analysefirmaet IDC har foretaget.

Det er primært prisen, som stadig afholder mange fra at vælge SSD’er til storage, men for andre er SSD’er en nødvendighed.

I ‘Version Insight: Storage & Flash‘ kan du læse mere om IDC’s undersøgelse og årsagerne til, at mange er tilbageholdende.

Du kan også læse om Sparinvest, som i 2009 var ét af de første danske firmaer, som brugte SSD’er til at løse et kritisk performance-problem, og nu fortæller om erfaringerne gennem fem år.

Hos DGI IT har it-afdelingen valgt at bygge deres storagesystem selv med hjælp fra open source og hylde-hardware, og her spiller to forskellige typer flash-baseret lagring også en afgørende rolle. Det kan du læse om i magasinet som kan hentes på nedenstående link, hvis du registrerer dig som bruger i Version2′s Whitepaper-bibliotek.

Download Version2 Insight om Storage & Flash her (PDF)

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>